top of page

"Kaip Barkvilio klubas siekia sumažinti stresą jūsų gyvenime?"


Barkvilio klubas
Barkvilio klubas

Barkvilio klubo atidarymas


Paskutinę 2024 metų žiemos dieną Barkvilis, žinomas kaip prabangus ir rūpestingas gyvūnų viešbutis, atidarė Barkvilio klubo duris. Šis klubas ne tik įkūnija augintinių priežiūros aukštą lygį, bet ir suteikia išskirtinę patirtį bei privilegijas savo nariams.

Barkvilio klubas, pristatantis išskirtinį konceptą, yra naujas žingsnis link rūpinimosi augintiniais, kuris siekia suteikti augintiniams bei jų šeimininkams ramybę ir patogumą. Klubas įkurtas vadovaujantis „Be streso“ filosofija, kuria Barkvilio komanda vadovaujasi jau 8-erius metus.

„Mes įsitikinę, kad augintiniams ir jų šeimininkams reikia ne tik aukštos kokybės paslaugų, bet ir jaukios bei ramios atmosferos. Tai, kaip jaukumas ir rūpestis integruojami į Barkvilio veiklą, yra mūsų sėkmės raktas. Mūsų pastangomis Barkvilis tapo ramybės oaze, o su Barkvilio klubu tikimės, kad ši oazė išsiplės visoje klubo bendruomenėje “, - teigia Barkvilio įkūrėja Daina Jarmalavičienė.


„Be streso“ filosofija Barkvilyje


Filosofija „Be streso“ yra pagrindinis klubo veiklos principas. Remiantis šią filosofiją, Barkvilio

komanda kuria paslaugas, skirdama didžiausią dėmesį augintinio, kliento ir savo komandos gerovei. Visos 3 pusės yra svarbios bei turi būti patenkintos. Ši filosofija leidžia kurti išskirtinę atmosferą Barkvilyje, siekiant suteikti augintiniams ir jų šeimininkams daugiau balanso ir ramybės.

„Mūsų tikslas - rūpintis ne tik jūsų augintiniu, bet ir jums suteikti daugiau balanso ir ramybės. Todėl įkūrėme Barkvilio klubą, kuris padės jums rūpintis savo augintiniu ir gyventi BE STRESO“, - priduria Barkvilio įkūrėja.

Kaip Daina Jarmalavičienė pastebi, „Tai yra tarsi ratas. Jei augintinio šeimininkas atsipalaidavęs, tai ir jo augintinis ramesnis, ne toks įsitempęs. Atsipalaidavęs augintinis greičiau adaptuojasi naujoje aplinkoje, labiau mėgaujasi SPA malonumais. Mums tai kelia didelį džiaugsmą, esame ramios dėl jo.  Klientai jaučia mūsų ramybę bei drąsiau patiki savo šeimos narius mums. Tai daugiau nei filosofija, tai išmintis“


Klubo galimybės ir privalumai


Barkvilio klubo atidarymas atskleidžia naujas galimybes ir privalumus visiems augintinių mylėtojams, siekiantiems užtikrinti savo augintinių gerovę ir kartu vertinantys savo asmeninį komfortą ir ramybę.

Prisijungus prie Barkvilio klubo, jums atsivers visas naujovių ir privalumų pasaulis. Tai ne tik nuolaidos ir privilegijos, bet ir visų pirma - bendruomenė, kurioje rūpinamės vieni kitais ir skatiname augintinių bei jų šeimininkų gerovę bei laimę. Tapti nariu paprasta - reikia tiesiog pasinaudoti bent viena Barkvilio paslauga: viešbučiu, kirpykla, darželiu ar dresūra. 

Atsiradus naujoms paslaugoms ar akcijoms, klubo nariai visada bus pirmieji, kurie gaus šią svarbią informaciją. Be to, kiekvienas klubo narys gaus nuolaidą visoms prekėms, minėsime gimtadienius ir dar daug daugiau!

"Mūsų klubas - tai ne tik vieta, kur susirenka augintinių mylėtojai. Tai yra vieta, kur pasijuntate kaip namie, su šeima. Mes stengiamės ne tik suteikti jums patogumą, bet ir būti kaip geri draugai, pasiruošę padėti, pasidalinti patarimais ir užtikrinti, kad jūs ir jūsų augintinis būtumėte kaip namie." - priduria Daina



Kontaktai:

El. paštas: info@barkvilis.lt

Telefonas: +370 699 59894

Adresas: Bendorių kelias g. 39, Žemieji Rusokai, Vilniaus raj., Lietuva


bottom of page